Compact Dry XSA – Staphylococcus aureus

Compact Dry XSA bruges til påvisning og tælling af Staphylococcus aureus i fx fødevarer, drikkevarer, kosmetiske produkter mm.

Compact Dry XSA er en dehydreret, chromogen plade, der er klar-til-brug, hvor S. aureus danner blå kolonier. Compact Dry XSA kan aflæses efter 22-26 timer.

Compact Dry XSA er valideret af NordVal, Mikroval og AOAC.

Varenummer HS9621-main Kategorier , ,

Beskrivelse

Påvisning og tælling af Staphylococcus aureus med Compact Dry XSA dyrkningsplade

Compact Dry XSA bruges til påvisning og tælling af Staphylococcus aureus i fx fødevarer, drikkevarer, kosmetiske produkter mm.

Compact Dry XSA er en dehydreret, chromogen plade, der er klar-til-brug, hvor S. aureus danner blå kolonier. Compact Dry XSA kan aflæses efter 22-26 timer.

Compact Dry XSA er valideret af NordVal, Mikroval og AOAC.

Staphylococcus aureus er en af de mest almindelige patogener blandt stafylokokker. Denne allestedsnærværende mikroorganisme er en del af menneskets mikroflora, der naturligt findes på huden, i næsen og i håret, og bruges ofte som en indikator for personlig hygiejne ved håndtering og tilberedning af mad.

Staphylococcus aureus er ansvarlig for hospitalsinfektioner og madforgiftning på grund af enterotoksiner, som kan forårsage gastrointestinale symptomer.

 

Fordele

Compact Dry er klar til brug uden forbehandling

Giver resultater inden for 24 timer

Op til 21 måneders holdbarhed ved korrekt opbevaring

Specifik til Staphylococcus aureus, hvilket reducerer risikoen for falsk positive kolonier

Generel protokol

Step #1
Step 1

Fjern Låget

Step #2
Step 2

Dispenser 1 mL prøve i midten af ​​CompactDry-pladen

Step #3
Step 3

Prøven diffunderer passivt og jævnt hen over det dehydrerede medieark og rehydrerer det tørre medium til en gel inden for få sekunder

Step #4
Step 4

Sæt låget på igen og mærk pladen

Step #5
Step 5

Vend pladen (låget ned) og inkuber i passende tid og temperatur

Step #6
Step 6

Efter inkubation tælles antallet af farvede mikrobielle kolonier

Inkubationstid

24 +/- 2 timer

Inkubationstemperatur

35 +/- 2°C (AOAC)

37 +/- 1°C 

(Microval/Nordval)

19 m

Holdbarhed

21 måneder

Opbevaringstemperatur

RT +1°C til +30°C

Hos os får du professionel rådgivning på fødevareområdet, godkendt af Fødevarestyrelsen. Vores ekspertise sikrer, at din virksomhed lever op til alle krav og standarder.

Yderligere information

Variant

100 stk, 4 stk, 40 stk

XSA_DK_ 02.2023 (775.965 KB)