Description
AllerSnap™ er en hurtig og nem metode til at afgøre renheden af en overflade. Testen er en svabertest, som detekterer proteinrester. Overfladen svabres og testen aktiveres ved at “knække” halsen og frigive reagens. Ved tilstedeværelse af proteiner skifter reagenset farve fra grøn til lilla. Jo mere protein på overfladen, jo hurtigere indtræder farveskiftet til lilla og farven bliver dybere. AllerSnap giver muligheden for hurtigt at kunne tage aktion på en ikke tilstrækkeligt rengjort overflade. Grøn betyder ren. Farveskift til lilla angiver at overfladen bør rengøres igen.
Anvendes som generel kontrol for, om proteinbaserede allergener er fjernet fra produktionsoverflader efter rengøring.
Nedre detektionsgrænse er 3 ug protein (kræver inkubation i 30 min ved 37°C)
Kerneegenskaber:
- Hurtig selvstændig test
- Resultat via farveskift
- Nem at anvende
- Designet sikrer pålidelige og reproducerbare resultater
- Omkostningseffektiv
- Farvekort på hvert rør letter aflæsning og mindsker risiko for fejltolkning
- 100 % genanvendelige materialer
Har du lyst til at vide mere om allergener
Hos os får du professionel rådgivning på fødevareområdet, godkendt af Fødevarestyrelsen. Vores ekspertise sikrer, at din virksomhed lever op til alle krav og standarder.