ALLER-Snap

AllerSnap®: Hurtig Verificering

AllerSnap® er en hurtig og nem metode til at verificere renheden af overflader ved at detektere proteinrester, der er efterladt efter rengøring. Ved blot at svabre området og aktivere enheden frigiver du et reagens, der skifter farve, hvilket giver et kvalitativt og semikvantitativt resultat af proteinindholdet på overfladen: grøn betyder ren og lilla betyder rengør igen.

Varenummer ALS100-main Kategorier , ,

Description

Sikker rengøring med AllerSnap™: Lynhurtig protein detektion for optimal hygiejne

AllerSnap™ er en hurtig og nem metode til at afgøre renheden af en overflade. Testen er en svabertest, som detekterer proteinrester. Overfladen svabres og testen aktiveres ved at “knække” halsen og frigive reagens. Ved tilstedeværelse af proteiner skifter reagenset farve fra grøn til lilla. Jo mere protein på overfladen, jo hurtigere indtræder farveskiftet til lilla og farven bliver dybere. AllerSnap giver muligheden for hurtigt at kunne tage aktion på en ikke tilstrækkeligt rengjort overflade. Grøn betyder ren. Farveskift til lilla angiver at overfladen bør rengøres igen.

Anvendes som generel kontrol for, om proteinbaserede allergener er fjernet fra produktionsoverflader efter rengøring.

Nedre detektionsgrænse er 3 ug protein (kræver inkubation i 30 min ved 37°C)

Kerneegenskaber:

  • Hurtig selvstændig test
  • Resultat via farveskift
  • Nem at anvende
  • Designet sikrer pålidelige og reproducerbare resultater
  • Omkostningseffektiv
  • Farvekort på hvert rør letter aflæsning og mindsker risiko for fejltolkning
  • 100 % genanvendelige materialer

 

Har du lyst til at vide mere om allergener

Kontrol af allergener

 

Hos os får du professionel rådgivning på fødevareområdet, godkendt af Fødevarestyrelsen. Vores ekspertise sikrer, at din virksomhed lever op til alle krav og standarder.

https://foedevarestyrelsen.dk/kost-og-foedevarer/kontrol/kontrollens-virkemidler/godkendelse-som-raadgiver-paa-foedevareomraadet

Additional information

Variant

100 stk, 25 stk