Kontrol af en fødevarevirksomheds hygiejne er essentiel, når der skal produceres sikre fødevarer.
ATP-måling anvendes til rengøringskontrol. Der måles primært, om der er produktrester tilbage, dog vil eksempelvis skimmel også give et højt udslag (en høj RLU-værdi). ATP-måling kan både bruges som kontrol af den enkelte rengøring, men også til at undersøge, om der over tid viser sig en trend.
Mikrobiologisk rengøringskontrol bruges, i modsætning til ATP, til kontrol af desinfektion. Rengøringskontrol kan nemmest udføres ved hjælp af dip-slides – hos os hedder de Hygicult – som trykkes mod den ønskede overflade og inkuberes i varmeskab.
Når man har med fødevarer at gøre, er måling af temperaturer væsentligt. Til temperaturmåling har vi loggere og termometre med prober til både luft, overflade og penetrering, så det er altid muligt at finde den mest optimale løsning.
Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa, Danmark
CVR 26 84 63 58
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.
For at se vores priser og få adgang til vores videncenter skal du være logget ind.