Biokemi dækker over en lang række af forskellige analyser af fødevarer.
I forbindelse med fødevaresikkerhed er det væsentligt, blandt mange andre ting, at lave kontrol af allergener og analyser for mykotoksiner. Det er vigtigt at have styr på allergenerne af hensyn til mærkningslovgivningen, og derfor er allergener helt sikkert også vurderet i de fleste fødevareproducenters risikoanalyse.
Andre analyser, som f.eks. for indhold af vitaminer, samt enzymatiske analyser af forskellige sukkerstoffer, ses mere som en kvalitetskontrol af fødevarerne eller som indgangskontrol. Udover de forskellige analysekits finder du under biokemi også forskellige refraktometre til kontrol af bl.a. salt- eller sukkerlager. Der findes endvidere refraktometre i diverse specialudgaver til eksempelvis øl og vin.
Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa, Danmark
CVR 26 84 63 58
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.
For at se vores priser og få adgang til vores videncenter skal du være logget ind.