RIDASCREEN Gliadin, 96 test

Den målrettede Gluten test til fermenterede og hydrolyserede fødevarer

RIDASCREEN® Gliadin er en R5 sandwich enzymimmunoassay (ELISA) til kvantificering af gliadin (del af gluten) i fødevarer. 

Kittet er anvendeligt til måling af gluten i ubehandlede og forarbejdede matricer fra vigtige glutenfrie fødevarekategorier, herunder ris- og majsprodukter, soja, stivelse, pseudocerealier, bælgfrugter, krydderier, juice, nøddecreme, flødeost, pesto, kød, vegetariske kødalternativer, småkager, dessert, kage, fisk, brød, slik og kartofler. Sandwich ELISA’en kvantificerer intakt gliadin fra hvede og relaterede proteiner fra rug og byg. Denne metode er ikke nøjagtig til kvantificering af gluten i fermenterede eller hydrolyserede fødevarer. 

Varenummer R7001 Kategorier , , ,

Description

RIDASCREEN Gliadin test for Gluten

Sandwich ELISA til kvantificering af prolamines i hvede, rug og byg i råvarer såsom mel, krydderier, nudler mm. Alle prøver skal ekstraheres med Cocktail (patented) (Art. No. R7006, R7016, official R5-Mendez method).

Detektionsgrænse: 0,5 mg/kg (ppm) gliadin eller 1 mg/kg (ppm) gluten afhængig af matrix
Kvantifikationsgrænse: 2,5 mg/kg (ppm) gliadin eller 5 mg/kg (ppm) gluten

Additional information

Weight ,000000 kg
Dimensions ,000000 × ,000000 cm