Description
RIDA®QUICK Gluten quant er et innovativt kit, som giver mulighed for at kvantificere mængden af prolaminer fra hvede (gliadiner), rug (secaliner) og byg (hordeiner) fra både svaberprøver, CIP-vand og fødevareprøver, vha. en android mobil eller en RIDA®SMART BOX.
Ingen påvist krydsreaktion i 107 testede fødevarer.
LoD: Svaber: 0.038 µg/mL gluten
CIP water: 0.072 µg/ml gluten
Food samples: 0.510 mg/kg gluten
LoQ: Svaber: 0.20 µg/mL gluten
CIP water: 0.25 µg/ml gluten
Food samples: 3 mg/kg gluten
Måleområde: Svaber: 0.20 – 4 µg/mL gluten
CIP water: 0.20 – 4 µg/mL gluten
Food samples: 2 – 40 mg/kg gluten
Kittet indeholder strips og væsker til 15 test.
Kittet er valideret på bagværk, saucer, chokolade–indeholdende desserter, krydderier og rismel. Også valideret på overflade af rustfrit stål, samt CIP-vand.
Fordele:
- Baseret på R5-antistof: Resultatsammenlignelighed med vores øvrige glutentestsystemer.
- Enkel ekstraktionsprocedure ved brug af ekstraktionstablet.
- Hurtig analyse: Sikrer kvantitative resultater inden for 30 minutter (ELISA) eller 10 minutter (LFD).
- Forbedret kalibrering og validering: der er anvendt matricer, som ikke kun var forurenet med hvede, men også med rug og byg, i overensstemmelse med de seneste AOAC-retningslinjer.
- Ingen konvertering nødvendig længere: Kvantitativ analyse af glutenrester fra hvede, rug og byg på grund af kalibrering mod gluten (ikke gliadin!).
- Brugsklare reagenser, som er langtidsholdbare og forenkler testprocessen.