da is se

FOODSAFE'14

På denne side finder du præsentationerne, fra FOODSAFE'14 symposiumet som videoklip og som pdf filer. FoodSafe'14 blev afholdt i Grenaa i dagene 6. og 7. Maj 2014.

Tirsdag 6. maj 2014 Medie
The Economics and Ethics of Quality Control in the Food Industry

Andreas M. Kramer - Institut für Wertewirtschaft


Powerpoint

"Food Protection" - Alternative metoder til konservering af fødevarer

Anne Elsser-Gravesen - ISI Food Protection ApS

Powerpoint

Styring af allergener i fødevareproduktioner

Alois Fellinger - ComCon Communication Consulting


Powerpoint

Water Activity and it's influence on product safety

Marcus Bernasconi - Novasina

Powerpoint

Er der rent nok? Krav til rengøring og rengøringskontrol i fødevarestandarderne

Mette Skræ - Bureau Veritas

Powerpoint

 

Onsdag 7. maj 2014 Medie

The Economic Crisis and What it Means for the Food Industry

Andreas M. Kramer - Institut für Wertewirtschaft

Powerpoint

Recent meat scandals: A paradigm shif to qPCR analysis

Dr. Martin Mehl - R-biopharm


Powerpoint

HACCP som et effektivt ledelsesredskab

Henning Nyekjær - QMS Consult

Powerpoint

Hvad bestemmer holdbarheden af fødevarer?

Eleonora Miquel Becker - Teknologisk Institut

Powerpoint

Digital Droplet PCR and the future avenues for its food microbiology applications

Jean Francois Mouscadet - Bio-Rad Laboratories

Powerpoint

The Economic Impact of Food Safety

Alois Fellinger - ComCon Communication Consulting

Powerpoint

FoodSafe'14 blev afholdt på Kystvejens Hotel i Grenaa

Kystvejens Entre

Græsplænen foran Kystvejens Hotel

Fælles område, Kystvejens Hotel