da is se

Vores koncept

 

Hos Food Diagnostics sælger vi ikke bare æsker, vi sælger knowhow. Vi tager ikke penge for vores rådgivning, men er løsningsorienterede, servicemindede og omstillingsparate – hele tiden med øje for fremtidens løsninger.

For at kunne yde den bedste service og være med til at dele vigtig viden, satser Food Diagnostics på at være et omdrejningspunkt for internationale netværk og faglige fora. Det har været baggrunden for vores FOODSAFE - symposier som vi har afholdt for kunder fra hele Skandinavien.

Vi afholder løbende åbne kurser med relevante emner, men laver også gerne et kursus tilpasset den enkelte kundes behov. Food Diagnostics er godkendt af Fødevarestyrelsen som rådgiver og har bla. holdt opkvalificeringskurser for Fødevarestyrelsens laboratorier. 

Vi er en ung organisation, og vores største aktiv er vort personale, som er hemmeligheden bag den dynamiske udvikling, der indtil nu har betydet kåring som Gazellevirksomhed 3 år i træk. For os har nøglen til succes været service, rådgivning, skræddersyede løsninger og dag-til-dag levering.

Lad Food Diagnostics hjælpe med at holde fokus på fødevaresikkerheden, så der bliver mere tid til at producere sunde og sikre fødevarer.