da is se

Om Food Diagnostics

FOOD DIAGNOSTICS blev etableret i 2003 af Tonny Nielsen. Virksomheden er idag aktivt tilstede i Danmark, på Færøerne, Island og i Grønland med eget personale og kontorer. Vores andre skandinaviske samarbejdspartnere er SCANDIAGNOSTICS AB i Sverige og LABOLYTIC A/S i Norge.

FOOD DIAGNOSTICS har 13 ansatte, hvoraf 6 arbejder som produktspecialister. Vore produktspecialister har alle en levnedsmiddelfaglig baggrund og vi sætter professionel rådgivning i højsædet.

FOOD DIAGNOSTICS tilbyder Danmarks absolut bedste udbud af innovative produkter til Hygiejnekontrol samt til produktkontrol indenfor Mikrobiologi og BioKemi. Vort speciale er hurtigmetoder og gennem et nært samarbejde med internationale virksomheder og forskningsmiljøer, holder FOOD DIAGNOSTICS sig hele tiden på forkant med den nyeste teknologi indenfor området.

Vi ser det som vores opgave, at være mere end blot et forhandlerled. I samarbejde med kunden analyserer vi behov og rådgiver om implementering af løsninger, der sikrer kunden væsentlige fordele gennem en sikrere, hurtigere og mindre arbejdskrævende metode til frigivelse af produkter.

En helhedsløsning fra FOOD DIAGNOSTICS er en investering, der tjener sig ind på kort tid.

Læs mere om Food Diagnostics og tre kundecases i vores profilmagasin her.

Om Food Diagnostics

Nyheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, der udsendes en gang om mdr. og kom tættere på Food Diagnostics
Dit navn
Din email adresse