da is se
1. Marts
CooRe

Måling af CO2 og brix % i én arbejdsgang

Med det nye CooRe instrument fra japanske ATAGO, har man nu muligheden for at kontrollere CO2 og Brix % i én samlet arbejdsgang. Hermed sikrer man ensartet kulsyre- og blandingsniveau i kulsyreholdige læskedrikprodukter.

For at finde kulsyreniveauet, har det indtil nu været nødvendigt med manuel rystning af produktet. Det er med CooRe muligt i én simpel arbejdsgang, at måle begge værdier, uden nogen form for agitation af beholderen, med interesse for kvalitetsstyringen.

Måden man bruger CooRe er meget simpel; man indsætter flasken eller dåsen i instrumentet, trykker hul i kapsel eller bunden af dåsen med ét simpelt greb og nedsænker en probe i beholderen. Herefter starter man målingen og indenfor kort tid, viser CooRe de to værdier.

Det er muligt at måle kulsyreindhold på dåser og flasker op til 2 liter, med både plast- og metallåg.

Vedligehold og kalibrering

Ved hjælp af en forprogrammeret procedure og rent vand, kan instrumentet rengøres på få minutter.

Derudover er der kun let manuel rengøring af probe og piercingdelen.

Kalibrering og nulstilling af de to parametre foregår også i én simpel indbygget funktion. Der er altså ikke behov for standarder eller andre forbrugsvarer.

CooRe CooRe Side Views

YouTube
Se video demo af CooRe her

Jens Bachmann


Tilbage til arkiv...