da is se
31. Januar

ECA

Er du træt af at købe dyrt desinfektionsmiddel, som er skidt for miljøet, korrosivt for dine maskiner og kræver værneudstyr at arbejde med, så er ECA vand løsningen for dig.

ECA vand dannes ”in-situ” (på stedet) ved at tilsætte strøm til vand og helt almindelig salt (NaCl) og hermed dannes der et naturligt og effektivt desinfektionsmiddel der minder meget om det vores krop danner for at bekæmpe infektioner. Det dannede desinfektionsmiddel er HypoKlorSyre (HoCl), som er væsentlig mere effektivt, hurtigere virkende og bedre til at dræbe mikroorganismer end traditionel NatriumHypoklorit.
Idet ECA vand er pH 8 kræves der ikke brug af værneudstyr ved udlægning og produktet er testet af Teknologisk institut til ikke at have korroderende effekt på rustfrit stål. ECA vand har også en positiv effekt på biofilm, som nedbrydes og holdes væk hvis man dagligt anvender ECA- vand som desinfektion.
Kontra andre desinfektionsmidler, som ikke eller kun langsomt nedbrydes i naturen, nedbrydes ECA vand hurtigt og effektivt ved kontakt med organisk materiale allerede når det kommer i afløbet.

Der er altså mange fordele ved at bruge ECA vand, det de fleste levnedsmiddelvirksomheder vil finde attraktivt er følgende:

  • Reduktion af omkostninger til desinfektionsmiddel med 99%
  • Der opnås en grønnere profil
  • Bedre arbejdsmiljø for sanitørerne
  • Ingen korrosion på udstyr
  • Styrkelse af fødevaresikkerheden gennem hurtigere og mere effektiv desinfektion
  • Reduktion af bakterielle problemer gennem effektiv bekæmpelse af biofilm

Food Diagnostics har fået ECA vand testet af Teknologisk Institut iht. EN 1276:2009 og studiet viste at ECA vand havde en minimum log 5 reduktion (indenfor 5 minutter) på P. aeruginosa, E. coli, L. monocytogenes, E. Hirae og S. aureus. Derudover har Teknologisk Institut også fundet, i et korrosions studie, at ECA vand ikke er korrosivt overfor rustfrit stål.

Kontakt produktspecialist Jesper Walstedtlf: 5130 0648 for mere information og for at høre mere om hvordan du kommer i gang med ECA vand.

 

Toucan Fogger Toucan 25 Toucan 40
Fogger Toucan25 Toucan40

Tilbage til arkiv...