da is se
1. Marts
Hos Food Diagnostics arbejder vi altid på at sammensætte en løsning tilpasset kundens behov, da behovet sjældent er ens. Derfor tilbyder vi også skræddersyet kurser indenfor vores specialeområder.
1. Marts
Her ses et lille udsnit af de løsninger vi tilbyder. Vi har håndplukket en række eksempler på termometre, referencetermometre, varmeblokke og loggere, som dækker dagligdagens behov indenfor flere sektorer, blandt andre; fødevareproduktioner, storkøkkener, transportsektoren, tandlæger og laboratorier.
1. Marts
Enzymatiske testkits anvendes i vid udstrækning til analyse af fødevarer såsom frugtsaft, vin, øl, mejeriprodukter, æg, kød og mange andre ting.
1. Marts
Med det nye CooRe instrument fra japanske ATAGO, har man nu muligheden for at kontrollere CO2 og Brix % i én samlet arbejdsgang. Hermed sikrer man ensartet kulsyre- og blandingsniveau i kulsyreholdige læskedrikprodukter.
1. Marts
Den hyppigste årsag til fødevarebårne sygdomme i Danmark, er tarm- og miljøbakterien Campylobacter. Undersøgelser viser at fjerkræ, især kyllingekød, er den størst kendte kilde til at smitte mennesker, andre kilder stammer bl.a. fra svin, kvæg og forurenet drikkevand.
  • Vælg side:
  • 1
  • 2

Se vores nyhedsbreve

Du finder vores gamle nyhedsbreve i vores arkiv.

[Du kan se vores Arkiv her]

Hør mere om vores nyhedsbrev

Ring eller skriv til os

Tlf.: 8759 1666
Email: info@fooddiagnostics.dk