da is se
2. Oktober
Optimal bakterie udvinding - BagMixer homogenisatorer garanterer den bedste klargøring til mikrobiologiske analyser af alle prøver fra 10g til 400 g. Læn dig tilbage og nyd den optimale bakterieudvindelse på blot 30-60 sek.
2. Oktober
Årligt dør op mod 3000 danskere af noget så banalt som dårlig hygiejne, og i sygehussektoren alene koster det op mod 1 milliard kroner om året at behandle infektioner som patienterne har tilraget sig under deres ophold på sygehuset. Det giver forlængede indlæggelser, længere ventelister, resistens problematikker – og listen er lang.
2. Oktober
Potentielt er hundredvis af mennesker i hele Europa blevet syge i udbrud forårsaget af histamin niveauet i fisk. en artikel af Joe Whitworth
2. Oktober
Der har i 2017 været i gennemsnit 3 tilfælde af tilbagekaldte fødevarer om ugen.
2. Oktober
Markedet er i dag oversvømmet med en forbløffende vifte af løsninger, produkter og systemer der er designet til at dræbe uønskede bakterier, sporer og vira. Kemiske virksomheder har i årevis produceret desinfektionsmidler. Nye opfindelser har varieret fra produkter fremstillet af mere eller mindre naturlig oprindelse, til ultraviolette tryllestave samt plastik imprægneret med mystiske stoffer - og alligevel er problemet stadig tilstede.

Se vores nyhedsbreve

Du finder vores gamle nyhedsbreve i vores arkiv.

[Du kan se vores Arkiv her]

Hør mere om vores nyhedsbrev

Ring eller skriv til os

Tlf.: 8759 1666
Email: info@fooddiagnostics.dk