da is se

Kurser

Food Diagnostics tilbyder en lang række aktiviteter til opkvalificering af laboranter og kvalitetschefer. Alle aktiviteter er altid opdateret med den nyeste viden og sætter deltageren helt i front på området.

Åbne kurser

Vi tilbyder en række åbne kurser i egne lokaler/laboratorie, hvor vi kan have op til 12 deltagere eller i eksternt laboratorie, hvor vi kan have væsentlig flere kursister. Vores kurser består af såvel teori og praksis og er ofte emne-specifikke som fx Allergener, Rengørings- og Hygiejnekontrol, Mikrobiologiske hurtigmetoder, Mykotoksiner etc.

Kundetilpassede kurser/projekter

Disse kurser tillrettelægges og skræddersyes med et forløb til den enkelte virksomheds behov. Noget af det vi har lavet er: 

  • Opkvalificering af Fødevarestyrelsens laboratorier i Chromogene Dyrkningsmedier
  • Kursus i kalibrering af pipetter i hht. ISO17125
  • Inhouse - validering af en Allergen analyse iht. ISO 5725-1.
  • Hjælp til at finde Listeria som forureningskilder i produktionsmiljø
  • Udvikling af verdens hurtigste validerede Salmonella metode til Danish Crown
  • Udvikling af en automatiseret Ochratoxin metode til de danske møller

FOOD SAFE Symposiet

Symposiet som vi afholder ca. hvert andet år, består af tre aktiviteter:

  • Et "reklamefrit" symposium med faglige indlæg af danske og internationale forskere
  • Et messeområde hvor vores leverandører fremviser deres produkter
  • Et forelæsningsområde, hvor der vil være produktrelaterede præsentationer

Næste FOOD SAFE afholdes i foråret 2018

Kursus