da is se

Rådgivning

Levnedsmidler er noget af det mest komplicerede man kan analysere, de varierer efter årstid, fedtindholdet svinger, produktet er måske konserveret og hæmmer i sig selv væksten af bakterier eller produktet har indholdstoffer som er problematiske. Alt dette er helt unikt for det pågældende levnedsmiddel og vil kunne påvirke en eventuelt analyse.

Derfor er det for os en selvfølge at vi ikke bare sælger en æske og kunden overlades til selv at finde ud af, hvordan det virker på produkterne. Vi er med hele vejen fra behovsafdækning til implementering og validering/akkreditering, hvis det ønskes!

Vores produktspecialister har alle en relevant akademisk baggrund og har ofte også en levnedsmiddelpraktisk erfaring at trække på, vi stiller det som et krav at vores konsulenter ikke bare kan læse og forstå en videnskabelig publikation, men også at de skal kunne formidle det svært tilgængelige på en praktisk anvendelig måde. Vores produktspecialister gennemgår alle et træningsprogram hos vores leverandører samt inhouse hos os selv. De har et bredt kendskab til lovgivning og deltager i internationale og nationale vidensnetværk.

Food Diagnostics er siden 2012 godkendt af Fødevarestyrelsen som rådgiver Food Diagnostics er siden 2012 godkendt af Fødevarestyrelsen som rådgiver (klik på dokumentet til venstre).

Vores produktspecialister står altid til rådighed, hvad enten der ønskes generel information omkring et produkt, hjælp til opstart af en analyse eller en uddybende snak omkring en udfordring.

Produktspecialister Find vore produktspecialister her.


Rådgivning