da is se

BESTILLING:

Fooddiagnostics.dk er en side rettet mod erhvervshandel (B to B), derfor er den almindelige forbrugerret ikke gældende ved køb igennem Fooddiagnostics.dk

Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger, dette er ikke en bekræftelse på at ordren er ekspederet, men udelukkende på at den er modtaget i vores system.

 Når din bestilling er ekspederet, får du igen en elektronisk meddelelse.

PRISER :

Alle viste priser er ekskl. 25% moms.

BETALING :

En elektronisk faktura i PDF format fremsendes pr. e-mail når din ordre afsendes fra vort lager.

Betalingsbetingelser er netto 14 dage, med mindre andet er aftalt.

LEVERING :

Vi sørger for levering med Fragtmænd . Fooddiagnostics.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Danske Fragtmænd.

Ekspeditionsgebyr er 89,50,- kr. inkl. moms.

Ordrer under 1000 kr. til levering i Danmark, påføres et fragtgebyr på 77,50 kr.
Ordrer til levering til Grønland, Island og Færøerne beregnes særskilt fragt)

Lagervarer leveres indenfor 1-3 arbejdsdage. Skaffevarer leveres efter aftale (du vil blive kontaktet af kundeservice).

Du modtager derefter en e-mail med ordrebekræftelse og seneste levering.

FORTRYDELSESRET :

Bemærk at der ikke er fortrydelses / retur ret på varer købt gennem Fooddiagnostics.dk.

REKLAMATIONSRET / VARERETURNERING :

Fooddiagnostics.dk yder 12 måneders reklamationsret, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Fooddiagnostics.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Fooddiagnostics.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

REKLAMATION OG VARERETURNERING:

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Food Diagnostics
Kalkværksvej 3 B
8500 Grenaa
Email: info@fooddiagnostics.dk

Vare returnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes hvis fyldestgørende information følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil en evt. refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

REFUSION:

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Fooddiagnostics.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

PERSONLIGE OPLYSNINGER :

Ingen personlige oplysninger der registreres på www. Fooddiagnostics.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Fooddiagnostics.dk.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi om navn, adresse, telefonnummer og emailadresse.

Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Fooddiagnostics.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Fooddiagnostics.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Fooddiagnostics.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. (Kontakt kundeservice )

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

FORBEHOLD :

Vi tager forbehold for afgiftsændringer, udsolgte varer, leveringssvigt , pris- eller tastefejl m.m.

Fooddiagnostics.dk kan ikke holdes ansvarlig for forkert brug og fejl fortolkning af de anvendte tests, instrumenter og/eller resultaterne deraf.

Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser

 Tonny Nielsen

Ring eller skriv til Tonny

Tlf.: +45 8759 1666
E-mail: tonny@fooddiagnostics.dk